I öppen klass division 3 spelade Westervik en riktigt bra boule. Laget bestod av Kerstin Ljungdahl, Kristina Grönlund, Ulf Jönsson, Håkan Gustavsson, Bo Eriksson, Håkan Karlsson, Tomas Ljungdahl och debutanten Sebastian Östin.

Toppen av tabellen är stenhård och samtliga tre lag i toppen har lika många vinster/förluster och oavgjorda matcher och kvot. Tabellen toppas av Lejonkulan med +47 i klotdifferens, Westervik på andra plats med +33 och Boule von Platen är trea med +18.

I veteran, division 2 började lördagens tre matcher inte så käckt. Två oavgjorda matcher mot dels Lejonkulan och dels Solberga där man var snubblande nära att säkra en vinst men föll med 13-12.

I mötet med Högland/Nässjö blev det fyra förluster för Westervik som låg femma inför söndagens avslutande två matcher mot Almedalen och Gränna. Där blev det jämnt, men Westervik visade styrka, vann och avancerade upp till andra plats i tabellen.

Westervik representerades av Hans-Åke Bäckström, Uno Englund, Tomas Östin, Arne Jonasson, Leif Schenell, Stefan Edström, Jan Edström och Lars Zeed.

I veteran division 4 föll Westervik mot Almedalen med 13–11 i avgörande. Mot Mönsterås och Lejonkulan blev det oavgjort, vilket var en stark prestation av Westervik.

I söndagens avslutande matcher mot Växjö och Götaström blev det en oavgjord och en förlust för Westervik. Efter den insatsen ligger man femma i tabellen och räknar med att förbättra den placeringen i augusti när nästa seriesammandrag spelas på hemmaplan.

I laget spelade Gun-Britt Andersson, Britt-Marie Karlsson, Ulf Erlandsson, Arne Andersson, Bertil Nilsson, Ebbe Andersson, Ove Öhrling och Lennart Göthe.