Allra bäst gick det för 28-årige Rebecka Nyhlén. Hör här: hon vann två klasser och placerade sig i ytterligare tre. Så här säger hon om tävlingarna på hemmabanan:

– Det har gått bra, vi har haft fantastiskt väder och tävlingarna har flutit på. De jag har pratat med har varit väldigt nöjda.

Och om sina egna prestationer:

– Jag är nöjd med alla hästar. Jag har ridit åtta hästar som är i olika fas. För några av hästarna var det första gången på tävling men det är så det funkar. När de äldre hästarna försvinner måste nya, unga, ta vid. Det är roligt när det är så varierande, säger Rebecka Nyhlén.

Rebecka rider inte egna hästar utan jobbar som anlitad ryttare av andra hästar. Hon fanns med i planeringsfasen av tävlingen Sommarhoppet, som pågick fredag till söndag, men under tävlingen fanns inte tid att hjälpa till med den biten.

– Visst, jag är med i tävlingsledningen men jag har frånsagt mig lite av uppdragen så jag har kunnat fokusera på tävlingen.

Rebecka vann 1.10-klassen på fredagen med Cash di Noi, 1.25-klassen samma dag med Who's That Girl, 1.30-klassen med Who's That Girl på lördagen och placerade sig i ytterligare fem klassen. Hon var dock inte ensam med att hamna överst på pallen – ens i familjen. Yngre systern Martina Nyhlén vann 1.20-klassen under söndagen. Också Emelie Djerf vann sin klass under lördagen, 1.10-klassen.