Tottenhams Son Heung-Min avgjorde Premier League-matchen mot Aston Villa i söndags i slutminuten och gjorde ytterligare ett mål i matchen.

Detta med en fraktur i högra armen ända sedan en kollision med Aston Villas Ezri Konsa i matchens första minut.

"Saknar honom"

Nu meddelar klubben att den 27-årige sydkoreanen måste opereras och att han väntas bli borta i "ett antal veckor", skriver Tottenham på sin webbplats.

Tränaren José Mourinho är ännu mer pessimistisk.

Jag räknar inte med honom något mer den här säsongen, säger portugisen på presskonferensen inför onsdagens Champions League-åttondelsfinal mot Leipzig.
Vi saknar honom.

Anfallaren var i målform, hade gjort mål i de fem senaste matcherna. Hittills har det blivit nio mål i Premier League och fem i Champions League.

Flera skador

Skadan på stjärnspelaren är inte den enda i Tottenham.

Den engelske landslagsanfallaren Harry Kane, som står på elva mål i Premier League och sex i Champions League, drog på sig en bristning i baksida lår på nyårsdagen och blir enligt rapporterna sannolikt borta från spel fram till april. Även mittfältaren Moussa Sissoko väntas vara tillbaka i april.

Under vissa perioder har jag varit orolig över att inte ha offensiva alternativ på bänken, nu är det att inte ha det på planen, säger Mourinho.

Efter Tottenhams första möte med Leipzig väntar returen på bortaplan den 10 mars och på lördag väntar ett hett Londonderby mot Chelsea i ligaspelet.